Even voorstellenM
ijn naam is Birgit Melis en ik woon samen met mijn partner, zoon, drie honden en enig pluimvee op het Brabantse platteland te Haaren.

De naam van mijn kleinschalige kennel ‘Ruby Hills’ is afgeleid van de naam van onze tweede Rhodesian Ridgeback, kampioen Jockular Red Ruby. Mijn kennelnaam is sinds 1998 geregisteerd bij de Raad van beheer. Ik ben in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid Honden en kattenbesluit, wat wil zeggen dat ik een dierenasiel/pension mag runnen. Ik heb met veel plezier verschillende jaren als vrijwilligster in een dierenasiel gewerkt.

Ik heb sinds mijn jeugd verschillende honden gehad en allen hadden een belangrijke plek in mijn leven.

Een Spinone Italiano was na het overlijden van onze vorige hond (kruising Spinone) geen moeilijke keuze. Wat een mooi karakter had ze! Met behulp van een bevriende keurmeester maakte Stannamore Fi (Ducia) Di Flore in de zomer van 2009 haar entree. Drie jaar later kreeg zij 9 puppies waarvan wij er een aanhielden, Forza.Toch voelde ons gezin nog niet compleet, met de komst (kerstmis 2017) van onze Stowledge Patience (Ruby) wel.  

 De door mij gefokte puppies zullen met veel zorg en liefde in huiselijke kring opgroeien. Dit draagt bij aan een optimale socialisatie. Gezondheid en karakter staan bij mij hoog in het vaandel, gecombineerd met schoonheid.

Ducia, Forza en Ruby voldoen aan de fokeisen van de rasverenigingen: De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden

http://www.bracco-italiano-spinone-club.nl/

Showtime